BLACK DAYS

Отстъпки до

- 80%

00
дни
:
00
часа
:
00
мин
0
Няма избрани продукти в количката.

Защитни облекла

2 обекта

Защитен костюм за многократна употреба...

Цена от:
9900 лв.

Защитен костюм за многократна употреба ...

Цена от:
7900 лв.
2 обекта

Ако имате досег с опасни вещества и искате да се предпазите от тях, тогава най-вероятно търсите цялостна защита в удобна форма. Защитното работно облекло от Екотекс идва със 100% гаранция за качество, трайност и удобство по време на ползване, за да бъдат вашите работни дни една идея по-приятни и много по-безопасни.

Защо носенето на защитно облекло е толкова важно?

Задачата да намерите качествено и издръжливо предпазно облекло е задължително, без значение дали се занимавате с боядисване, автомеханика или просто търсите цялостна защита. Съхранението на вашето здраве и чистота на дрехите при прашни условия ви спестява много грижи и предпазва от увреждане на горните дихателни пътища.

От какво ви предпазва защитното облекло?

В зависимост от типа продукт, което ще изберете, получавате защита от:

  • Химични изпарения;

  • Аерозолни изпарения;

  • Течности;

  • Газообразни изпарения.

Ефективността на самото облекло е пряко свързано с нивото на неговата поддръжка. Защитният костюм идва с подсилени ключови точки покрай ставите, ципа, качулката, подмишниците, като всички места по тялото са подложени на висока степен на динамичност и гъвкавост.

С нашето защитно облекло получавате 100% протекция срещу прах и бактерии. Облеклото за многократна употреба може да се пере в пералня до 40 пъти при температура от 60 градуса и спокойно може да издържи на напрежение от 8000 мм воден стълб.

Състав на външен и вътрешен слой на облеклото

За възможно най-дългосрочна и пълна защита ние от Екотекс създадохме защитно облекло от изцяло водонепромокаема мембрана с подсилени шевове от PU лента. Платът е изолиран от течности от горе до долу и е съставен от издръжлива TPU гумирана мембрана.

Самият защитен слой е третиран против различни химични вещества и е подсилен, за да ви предпазва от скъсване и обливане с течности.

Вътрешността на облеклото е изработена от полиестерно покритие с хавлиена подплата и памук, чиито естествени свойства извеждат влагата от тялото и я отделят в околната среда. Фината мембрана на външния и вътрешен слой позволява на тялото да диша, но извежда вредните вещества отвън.

Съвети за поддръжка и правилна употреба на защитното облекло

За възможно най-добри резултати и пълна защита следвайте нашите професионални препоръки за употреба и поддръжка:

  • Задължителни са миенето и дезинфекцията на ръце преди обличане на костюм;

  • Внимателно събличане след употреба;

  • Важно е да не докосвате вътрешността на облеклото;

  • Изолирайте костюма в предварително приготвена торба с цип.

За правилна поддръжка и пране е важно да се махнат всички остри предмети от джобовете, за да се предотврати пробождането на гумираната основа на облеклото. Защитното облекло може да се пере до 40 пъти при 60 градуса в пералня със или отделно от останалите работни дрехи. 

Защо да закупите предпазно облекло от Ekotex.bg?

Този вид продукти идва с напълно одобрен и международно приет лиценз. Серията защитно обекло от Ekotex.bg преминава през нужните тестове от лицензирани лабораторни изследвания от ВИ към МО. Това е не просто продукт, а е научно одобрено и тествано оборудване, създадено за целите на пълната и сигурна защита в опасни условия на работа.