0
Няма избрани продукти в количката.

Ортопедични възглавници

Обекти 1 до 12 от общо 20
  1. 1
  2. 2
Във връзка с промоционалните кампании и големият брой поръчки е възможно вашата поръчка да се забави, между 3-5 работни дни. Благодарим ви за търпението!

Възглавница Ekotex ортопедична Lux Cott...

Цена от:
2592 лв.

Възглавница с мемори пяна Ekotex Memory...

Нормална цена: Цена от:
7600 лв.

-

50

%

Special Price
3800 лв.

Възглавница с мемори пяна Ekotex Cotton...

Нормална цена: Цена от:
9800 лв.

-

50

%

Special Price
4900 лв.

Възглавница с мемори пяна EKOTEX Fuzzy ...

Нормална цена: Цена от:
8800 лв.

-

50

%

Special Price
4400 лв.

Мемори Възглавница Алое Вера EKOTEX Wel...

Нормална цена: Цена от:
9900 лв.

-

70

%

Special Price
2940 лв.

Възглавница the Woolland Linen and Wool...

Цена от:
10300 лв.

Възглавница the Woolland Linen and Wool...

Цена от:
10900 лв.

Възглавница the Woolland Merino Wool

Цена от:
10600 лв.

Възглавница the Woolland Cotton and Woo...

Цена от:
7900 лв.

Възглавница Ekotex капитонирана Memory ...

Нормална цена: Цена от:
9900 лв.

-

51

%

Special Price
4900 лв.

Възглавница Ekotex ортопедична Sakura A...

Цена от:
13000 лв.

Възглавница Ekotex ортопедична с непром...

Нормална цена: Цена от:
9900 лв.

-

51

%

Special Price
4900 лв.
Обекти 1 до 12 от общо 20
  1. 1
  2. 2

Ако имате нужда средство за спане против хъркане, страдате от болки във врата и шипове, но търсите облекчение без операция, тогава сте намерили правилното място за вашите проблеми. Екотекс ви предлага точно това, от което имате нужда.

Какво е толкова специално на ортопедични възглавници?

Самата дума „ортопедичен” означава пригоден към друга форма. В разговорния език, тя има значение на нещо, което е много удобно, и това е напълно оправдано.

Специалното на ортопедичните възглавници на Екотекс, е че те се нагаждат на структурата на вашето тяло и ви помагат да се справите с неправилната позиция по време на сън.

Съществуват обаче и ортопедични възглавници за болки във врата. Той е особено чувствително и сложно място в човешкото тяло. Съдържа 98% от нервните връзки на организма ни. Ако изпитвате неприятно парене, напрежение или схващания, то със сигурност имате нужда от ортопедична възглавница.

Тя има терапевтични свойства и може да подпомогне пренареждането на тялото по естествен и безопасен начин. Ортопедичните възглавници са и подходящи за малки деца, тъй като при тях правилната стойка е изключително важна.

Кой вид пълнеж е най-добър за ортопедичните възглавници?

Това е доста важен въпрос за избора на една ортопедична възглавница, тъй като хората прибягват към нея ако имат здравословни проблем или искат да предотвратят такъв. Ето защо ключът към разрешаването на казуса е избор на правилния. Вариантите пред вас са мемори пух, силиконов пух или силиконови топчета. 

Крайният избор зависи от това какви проблеми имате и каква степен на твърдост предпочитате. Най-често ортопедичните възглавници са със стандартни показатели, тъй като тяхната роля е да подкрепят тялото, врата и гръбнака. Ако са прекалено меки няма да се справят ефикасно със задачата да осигурят опора, но ако са прекалено твърди ще причинят изкривяване.

Силиконовите пълнежи има добро пропускане на топлина и влага. Освен това, те не спарват и имат подвижност, която се наглася по размера и позицията на главата. Височината също има значение, въпреки че в повечето случаи тя е стандартна.

Какво трябва да знаем, преди да закупим ортопедична възглавница?

Добре е да си дадем сметка за височината и това дали нейната форма ни изглежда удобна. Ако предпочитаме спането на една страна, то ортопедична възглавница с форма на U е страхотен избор, но ако спим по гръб или корен, тогава по-плосък модел ще е по-подходящ.

Защо да се доверите на Ekotex.bg с вашият избор на възглавница?

Ние можем да гарантираме за качеството, здравината и реалните терапевтични свойства и способности на всяка възглавница от нашия първокласен каталог с продукти за сън. С нас никога не е необходимо да правите компромис с удобството за сметката на цената.