СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЕ | матрак ALOE LOVE

ekotex

c -72%

Спести :

47060 лв.

00
дни
:
00
часа
:
00
мин
0
Няма избрани продукти в количката.

Ортопедични възглавници

11 обекта

Възглавница Ekotex ортопедична Lux Cotton Satin, ...

Цена от:
2592 лв.

Възглавница Ekotex ортопедична Sakura Aroma Thera...

Цена от:
13000 лв.

Възглавница Ekotex ортопедична Giglio Fiorentino ...

Нормална цена: Цена от:
23200 лв.
Special Price
7900 лв.
-66%

Възглавница Ekotex ортопедична Aloe Vera Wellness...

Нормална цена: Цена от:
12400 лв.
Special Price
5600 лв.
-55%

Възглавница Ekotex Super Fuzzy, с две степени на...

Нормална цена: Цена от:
16700 лв.
Special Price
5000 лв.
-70%

Възглавница Ekotex ортопедична Memory Energy Up

Нормална цена: Цена от:
9800 лв.
Special Price
4998 лв.
-49%

Възглавница Ekotex ортопедична охлаждаща мемори A...

Цена от:
11600 лв.

Възглавница Ekotex Energy Up ортопедична с охлажд...

Нормална цена: Цена от:
18900 лв.
Special Price
8900 лв.
-53%

Възглавница Ekotex ортопедична Memory 3D Bubbles

Нормална цена: Цена от:
16500 лв.
Special Price
5200 лв.
-68%

Възглавница Ekotex ортопедична с непромокаем калъ...

Нормална цена: Цена от:
9900 лв.
Special Price
4900 лв.
-51%

Възглавница Ekotex капитонирана Memory Aloe Vera ...

Нормална цена: Цена от:
9900 лв.
Special Price
4900 лв.
-51%
11 обекта

Ако имате нужда средство за спане против хъркане, страдате от болки във врата и шипове, но търсите облекчение без операция, тогава сте намерили правилното място за вашите проблеми. Екотекс ви предлага точно това, от което имате нужда.

Какво е толкова специално на ортопедични възглавници?

Самата дума „ортопедичен” означава пригоден към друга форма. В разговорния език, тя има значение на нещо, което е много удобно, и това е напълно оправдано.

Специалното на ортопедичните възглавници на Екотекс, е че те се нагаждат на структурата на вашето тяло и ви помагат да се справите с неправилната позиция по време на сън.

Съществуват обаче и ортопедични възглавници за болки във врата. Той е особено чувствително и сложно място в човешкото тяло. Съдържа 98% от нервните връзки на организма ни. Ако изпитвате неприятно парене, напрежение или схващания, то със сигурност имате нужда от ортопедична възглавница.

Тя има терапевтични свойства и може да подпомогне пренареждането на тялото по естествен и безопасен начин. Ортопедичните възглавници са и подходящи за малки деца, тъй като при тях правилната стойка е изключително важна.

Кой вид пълнеж е най-добър за ортопедичните възглавници?

Това е доста важен въпрос за избора на една ортопедична възглавница, тъй като хората прибягват към нея ако имат здравословни проблем или искат да предотвратят такъв. Ето защо ключът към разрешаването на казуса е избор на правилния. Вариантите пред вас са мемори пух, силиконов пух или силиконови топчета. 

Крайният избор зависи от това какви проблеми имате и каква степен на твърдост предпочитате. Най-често ортопедичните възглавници са със стандартни показатели, тъй като тяхната роля е да подкрепят тялото, врата и гръбнака. Ако са прекалено меки няма да се справят ефикасно със задачата да осигурят опора, но ако са прекалено твърди ще причинят изкривяване.

Силиконовите пълнежи има добро пропускане на топлина и влага. Освен това, те не спарват и имат подвижност, която се наглася по размера и позицията на главата. Височината също има значение, въпреки че в повечето случаи тя е стандартна.

Какво трябва да знаем, преди да закупим ортопедична възглавница?

Добре е да си дадем сметка за височината и това дали нейната форма ни изглежда удобна. Ако предпочитаме спането на една страна, то ортопедична възглавница с форма на U е страхотен избор, но ако спим по гръб или корен, тогава по-плосък модел ще е по-подходящ.

Защо да се доверите на Ekotex.bg с вашият избор на възглавница?

Ние можем да гарантираме за качеството, здравината и реалните терапевтични свойства и способности на всяка възглавница от нашия първокласен каталог с продукти за сън. С нас никога не е необходимо да правите компромис с удобството за сметката на цената.