0
Няма избрани продукти в количката.
Промоция
Възглавница Ekotex ортопедична Algua Memory 3D

Възглавница Ekotex ортопедична Algua Memory 3D

Кат. №: algua-3d
Нормална цена: Цена от:
14900 лв.

-

52

%

Special Price
7200 лв.
Описание Характеристики Доставка и плащане Ревю за продукта

Текстил с Алгуа Спирулина

Algua Spirulina e познато с ред терапечтични свойства и ползи за човешкото здраве. Платът Algua е дишащ- осигурява постоянна циркулация на въздуха през ядрото, има хипоалергенни и антибактериални свойства. Нежен на допир с успокояващ и релаксиращ ефект.Притежава сертификат за качество и безопасност Oeko-Tex® Standard 100.

Текстил с Алгуа Спирулина

Мемори пяна

Под действието на температура и тежестта на тялото, мемори пяната заема естествените му анатомични извивки.

Мемори пяна
Възглавница ALGUA Memory 3D

Калъф с цип

Специалната система с със скрит цип дава възможност за лесното сваляне и почистване на калъфа.

Калъф с цип

3D текстил

Триизмерна еластична вентилационна мрежа от пpeплeтeни пoмeждy cи полиестерни влакна. Позволява оптимална циркулация на въздуха, като увеличава вентилацията на ядрото и извежда излишната топлина и влага навън.

3D текстил

Усещане за лукс и комфорт чрез иновации и технологии

Algua възглавница
blinking-eye

Виж предимствата

Биофункционален текстил ALGUA
Висококачествен тъкан текстил с висока плътност и декоративност, обогатен със силата на спирулиновите водорасли Algua Spirulina. Екстрактът от ALGUA e събран в микрокапсули, които при триене с тялото разпръскват ценните минерали, витамини и протеини, които съдържат.
Стабилна опора за главата и шията
Независимо от позата по време на сън Sleepmode Gold осигурява стабилна опора за главата, раменете и шията, което позволява пълно отпускане на мускулите и събуждане, изпълнено с енергия.
Мемори пяна
Вискоеластичната мемори пяна е уникален високотехнологичен материал, разработен първоначално за NASA и космическата индустрия. Термочувствителният материал се напасва спрямо извивките на тялото и представлява анатомична подкрепа за главата, раменете и гръбначния стълб по време на сън.