0
Няма избрани продукти в количката.

Възглавници с охлаждащ гел

5 обекта
Във връзка с промоционалните кампании и големият брой поръчки е възможно вашата поръчка да се забави, между 3-5 работни дни. Благодарим ви за търпението!

Възглавница Ekotex Energy Up ортопедичн...

Нормална цена: Цена от:
18900 лв.

-

53

%

Special Price
8900 лв.

Възглавница Ekotex ортопедична охлаждащ...

Нормална цена: Цена от:
11600 лв.

-

15

%

Special Price
9900 лв.

Възглавница Ekotex анатомична мемори Ic...

Цена от:
17500 лв.

Възлгавница Ekotex Ocean Cool Breeze Me...

Нормална цена: Цена от:
15000 лв.

-

41

%

Special Price
8900 лв.

Възглавница Ekotex Sakura Fresh and Coo...

Цена от:
17400 лв.
5 обекта

Много хора изпитват трудност да заспят естествено и бързо, потят се лесно и това пречи на качествената им почивка. Ако и вие сте от тези хора, то най-вероятно търсите ефикасно и лесно за прилагане решение на вашите проблеми.

Едно от най-добрите решения е възглавница с охлаждащ ефект от ekotex.bg. Нашите предложения в този сектор са вече достъпни по-ниски цени.

Какво представляват възглавниците с охлаждащ гел?

Те обособяват специална линия продукти, пригодени за използване от хора с висока телесна температура и чувствителна кожа. В случай изпотяване през нощта ефикасно решение за справяне с дискомфорта представлява възглавница с гел за охлаждане на кожата.

Защо са толкова ефективни? Стратегически поставеният слой под повърхността охлаждащ гел служи, за да отдели високата телесна температура на спящия, като доставя усещането на охлаждане, но и на отпускане и релакс. 

Самият гел с евкалипт и мембранни кълба действат успокояващо, но и разпределят внимателно тежестта на врата, главата и раменният пояс.

За кого са предназначение тези възглавници?

Реално всеки, който изпитва нужда от облекчение на кожата и подобряване качеството на своя сън, може да ги използва. Ако сте от потящите се по време на сън, вие вероятно заспивате трудно дори през зимата. В този случай възглавница с охлаждащ гел би била чудесно решение за вас. 

Ние силно препоръчваме този тип продукт като подарък за ваш приятел или близък с подобни състояния. Възглавницата с охлаждащ гел мигновено реагира на топлината и създава чувство на облекчение. Продължителното охлаждане не изстудява раменете и не създава отпускане или стягане на мускулите, а по-скоро отнема излишната топлина, като балансира останалата без да създава студени джобове.

 Една охлаждаща възглавница има за основа мемори пяна, която съвсем нежно и внимателно поема тежестта на тила и раменете.

Колко често трябва да се перат тези възглавници?

Благодарение на антибактериалната и антисептична калъфка тази линия продукти бележи най-дълготрайното ползване без нужда от пране. Охлаждащият ефект на гела, дишащата мемори пяна под него и мембранният калъф позволяват на кожата да диша, без да се спарва.

Ако все пак решите, че е време за почистване, то ви препоръчваме да изперете калъфката отделно от самата възглавница, като следвате инструкциите на етикета внимателно и стриктно. 

Защо е добра идея да пазарувате от Ekotex.bg?

Ние можем да ви гарантираме максимално качеството и достъпни цени. Като производители сме напълно наясно и ангажирани със съдържанието на всеки продукт. Можем с увереност да ви го препоръчаме заради неговата ефективност, дълготрайност и безопасност.