BLACK DAYS

Отстъпки до

- 80%

00
дни
:
00
часа
:
00
мин
0
Няма избрани продукти в количката.

Анатомични възглавници

11 обекта

Възглавници Ekotex анатомични Bamboo an...

Цена от:
9800 лв.

Възглавници Ekotex анатомични Aloe Vera...

Цена от:
7900 лв.

Възглавница Ekotex анатомична мемори Bu...

Цена от:
17900 лв.

Възглавница Ekotex анатомична мемори An...

Цена от:
18900 лв.

Възглавница Ekotex анатомична мемори An...

Цена от:
16100 лв.

Възглавница Ekotex анатомична мемори Oc...

Цена от:
15300 лв.

Възглавница Ekotex анатомична мемори Bl...

Цена от:
16700 лв.

Възглавница Ekotex анатомична Ocean Bre...

Нормална цена: Цена от:
17900 лв.

-

50

%

Special Price
8900 лв.

Възглавница Ekotex анатомична мемори Ic...

Нормална цена: Цена от:
17500 лв.

-

49

%

Special Price
8900 лв.

Възглавница Ekotex анатомична мемори Bu...

Цена от:
13200 лв.

Възглавница за път Ekotex анатомична Tr...

Цена от:
4600 лв.
11 обекта

Търсите най-удобната възглавница за спане? Старата е неудобна? Изпитвате болки от нея и е време за промяна? Заслужавате нещо по-добро? С новите анатомични възглавници на Ekotex.bg няма нужда да търсите повече.

Какво е анатомична възглавница?

По дефиниция анатомичните възглавници са ергономични и са създадени да пасват идеално на формата на главата и врата по време на сън.

В производствения процес влизат много предварителни тествания, които да гарантират възможно най-добрите резултати, за да се предотврати изкривяване и усукване на мускули и нерви при спане.

Ергономичната форма е ключов елемент в успеха на този продукт, за това и се ползва много често като част от физиотерапия на хора, възстановяващи се от проблеми точно в тази област.

Те поддържат тялото в точна позиция и не позволяват сериозното ангажиране на нервната система в най-уязвимите й точки.

Кога ни трябва анатомична възглавница?

Този тип възглавници с мемори пяна са пригодени за хора с проблеми във врата. Те са създадени да подпомагат по равномерното разпределение на тежестта на тила и врата.

Няма значение каква позиция на спане предпочитате. При нас ще намерите анатомични възглавници за здравословен и приятен сън.

Възглавниците от линията „анатомични” са доста разпространени сред хора с проблеми в областта на врата и горните дихателни пътища. Тяхно голямо предимство е, че се поддържат лесно и предоставят скоростно облекчение на болката.

Ако търсите по-удобен начин за спане и не сте сигурни на каква форма да заложите, анатомичните възглавници винаги са сигурен избор.

Кои хора имат най-много полза от анатомичните възглавници?

Този вид продукти се препоръчват за пациенти с травми, трудно заспиване, след прекарана операция, с хронични болки в областта на шията, и действат благоприятно против хъркането. Често те се ползват като превантивна мярка против болки или изкривяване.

Разбира се, не е нужно да имате лекарско предписание или да чакате за подобни проблеми, за да се възползвате от здравословните предимства на анатомичните възглавници. 

От Екотекс препоръчваме консултация с наш специалист, за да се определи дали подобна покупка ще може да ви помогне за дискомфорта и медицинския проблем, от които страдате. 

Защо да закупите анатомична възглавница от Екотекс?

Ние сме производител на не само висококачествени ортопедични матраци, спално бельо и подматрачни рамки, но и на подпомагащи възглавници. Ако не беше стремежът ни към съвършени резултати, нямаше да успеем да се задържим на пазара вече 15 години.

Когато избирате наш продукт, не само че залагате на максимално качествено, но и избирате продукт, представляващ резултат от натрупания ни опит и стремеж към съвършенство.