Sleepmode – the new way of fine sleeping!

Марката Sleepmode е естествено продължение на Ekotex. Ekotex или „Екотекс-1” ООД е българска компания, производител на ортопедични матраци и възглавници, домашен и интериорен текстил.

Очаквайте скоро нашия сайт sleepmode.bg!

Актрисата Силвия Петкова доверява съня си на матраците Sleepmode

Компанията разполага с модерна фабрика, разположена на около 3000 кв. метра в гр. София. Площта е разделена на четири помещения, оборудвани със съвременни технологични машини. Освен че осигуряват бърза и качествена продукция, машините могат да вакуумират всички произвеждани продукти. Фабриката е построена, като са спазени всички европейски критерии за условия на труд и опазване на околната среда.

Предимствата на дизайните на „Екотекс-1” са: често обновявани продуктови линии, иновативни материали, възможност за персонализиране на продукти чрез собствен дизайн. Използваме 100% природни материали като чиста мериносова вълна и памук, използване на HR пяна за матраци, памук-сатенирани платове, реактивно боядисване, дигитален печат върху памучни тъкани.

Освен това, фирмата освен в България изнася продукция и в САЩ, Канада, Индия, Кувейт.

Производство на ортопедични матраци, ортопедични масажиращи матраци, възглавници, топ матраци, домашен и интериорен текстил, търговия на едро и дребно, производство и доставка за хотели, ресторанти, СПА и фризьорски салони, износ на готова продукция.

С високо качество и модерен дизайн „Екотекс-1” ООД предлага продуктова гама от голям брой артикули. Портфолиото на компанията включва ортопедични матраци – най-ново поколение материали и базови модели матраци; ортопедични масажиращи матраци, топ матраци, многослойни мериносови завивки, възглавници, олекотени завивки, одеяла, комплекти спално бельо, чаршафи, пликове, калъфки за възглавници, протектори за матраци, шалтета, покривки, кърпи за баня и др. аксесоари. За колекциите си от компанията разчитат на квалифицирани дизайнери, които редовно обновяват продуктовите линии.

Фирмата е специализирана както в областта на домашния текстил, така и на интериорни текстилни решения за обществени сгради и хотели.

За производството на продуктите фирмата използва чиста мериносова вълна, памук в различните му разновидности, лен, подложки от полиестер, HR пяна за матраци. Материалите, използвани от „Екотекс-1”, притежават сертификати за качество, които са гаранция за екологичната чистота и безвредност на тъканите. Издаването на тези сертификати гарантира не само материалите и изделията, но и производствените процеси, като се изисква прилагането на технологии, гарантиращи отсъствието на токсични вещества.