0
Няма избрани продукти в количката.
Възглавница Ekotex Ортопедична Sakura Memory

Възглавница Ekotex Ортопедична Sakura Memory

Кат. №: Sakura-pillow-memory
Цена от:
12400 лв.
Описание Характеристики Доставка и плащане Ревю за продукта

Текстил японска вишна

Sakura е дишащ текстил от най-висок клас, който съчетава в себе си мекота, изящество и естествен аромат на японска вишна. Sakura е хипоалергенен и антибактериален, притежава сертификат за качество и безопасност Oeko-Tex® Standard 100.

Текстил японска вишна
Възглавница Sakura Memory

3D текстил

Триизмерна еластична вентилационна мрежа от пpeплeтeни пoмeждy cи полиестерни влакна. Позволява оптимална циркулация на въздуха, като увеличава вентилацията на ядрото и извежда излишната топлина и влага навън.

3D текстил

Усещане за лукс и комфорт чрез иновации и технологии

Algua възглавница
blinking-eye

Виж предимствата

Биофункционален текстил ALGUA
Висококачествен тъкан текстил с висока плътност и декоративност, обогатен със силата на спирулиновите водорасли Algua Spirulina. Екстрактът от ALGUA e събран в микрокапсули, които при триене с тялото разпръскват ценните минерали, витамини и протеини, които съдържат.
Ортопедичност
Благодарение на вискоеластичната пяна, която съдържа, възглавницата Ви предоставя високо ниво на удобство и едновременно с това поддържа гръбначния стълб в правилна позиция по време на сън.
Мемори пяна
Вискоеластичната мемори пяна е уникален високотехнологичен материал, разработен първоначално за NASA и космическата индустрия. Термочувствителният материал се напасва спрямо извивките на тялото и представлява анатомична подкрепа за главата, раменете и гръбначния стълб по време на сън.