0
Няма избрани продукти в количката.

Матраци с покет пружини

10 обекта

Mатрак Ekotex Ocean Dream Pocket, двули...

Нормална цена: Цена от:
146700 лв.

-

75

%

Special Price
36700 лв.

Mатрак Ekotex Bamboo Pocket, Двулицев, ...

Нормална цена: Цена от:
166400 лв.

-

78

%

Special Price
36600 лв.

Матрак Ekotex Golden Pocket, Двулицев, ...

Нормална цена: Цена от:
170900 лв.

-

78

%

Special Price
37600 лв.

Mатрак Ekotex Algua Pocket, двулицев, 2...

Нормална цена: Цена от:
138700 лв.

-

70

%

Special Price
41600 лв.

Матрак Ekotex Energy UP Pocket, двулице...

Нормална цена: Цена от:
158300 лв.

-

75

%

Special Price
39600 лв.

Mатрак Ekotex Antistress Pocket, Двулиц...

Нормална цена: Цена от:
126100 лв.

-

79

%

Special Price
26500 лв.

Mатрак Ekotex Harmony Pocket, двулицев,...

Нормална цена: Цена от:
147400 лв.

-

75

%

Special Price
36900 лв.

Mатрак Ekotex Ocean Dreams Magnifico, Д...

Нормална цена: Цена от:
170900 лв.

-

75

%

Special Price
42700 лв.

Mатрак Ekotex Diamond Pocket, Двулицев,...

Нормална цена: Цена от:
183200 лв.

-

80

%

Special Price
36600 лв.

Матрак Ekotex Cocos Pocket, двулицев, 2...

Нормална цена: Цена от:
161700 лв.

-

75

%

Special Price
40400 лв.
10 обекта

Много от нас са израснали със спомен за старите, не особено комфортни матраци с бонел пружина. Те са толкова неудобни, че най-често се срещат до контейнера за отпадъци вместо в спалните на хората. 

Нещата са много по-различни при новите матраци с покет пружини от Екотекс – с тях ще се насладите на високотехнологичното развитие, допринесло за създаването на идеалния продукт за сън.

Какво прави матраците с покет пружини толкова специални?

Те са много по-добра изработка от обикновените продукти с бонел пружина. Това, което ги прави толкова предпочитани от много хора, е новият технологичен подход към обработването на пружините и обличането им в нетъкан плат. 

По този начин всяка пружина има свой индивидуален джоб, който я стабилизира спрямо натиска, който се упражнява над нея. 

Стандартните покет матраци имат до 400 пружини на кубичен метър, а по-луксозните модели са със значително по-голям брой – до 2000 в същата кубатура.

С какво се отличават покет пружините?

Това са матраци без пружини, а със специални зони на подкрепа, които наподобяват пружини. 

Огромната разлика е че при покет пружините, всеки елемент има индивидуално поведение, за разлика от старите бонели, които се движат заедно.

Това сегментиране на новите модели на Ekotex.bg доставя превъзходно усещане на баланс, стабилност и разпределение на тежестта на тялото.

Поради тази причина покет пружината се ползват като ядро за много матраци от висок клас.Тя предоставя добра основа, върху която може да се поставя мемори или ортопедична пяна.

Големият недостатък на старите матраци с пружини е изцяло премахнат. Вместо една цяла пружина, вашият матрак ще бъде направен от стотици индивидуално движещите се системи.

Новите матраци с покет пружини

Именно тази независимост на поведението на различните зони означава, че всяка част от тялото ви ще бъде подкрепена индивидуално, а така тежестта на тялото ще се разпредели много по-равномерно.

Ето защо този вид матраци са изключително удобни за спане. Моделите, които можете да намерите при нас, притежават и покритие от специална мемори или еластична пяна. 

Какво е поведението на матрака с покет пружина?

Този тип матраци се характеризира с изключителната си стабилност, като твърдината не зависи от броят пружини, а от горният слой – може да е мемори пяна – или масажираща, еластична пяна.

При сядане или динамично движение, бързата реакция на механичните пружини ще се разпределени между минимум 2-3 пружини.

Тези матраци са идеални за всякаква позиция на спане, без значение дали това е по гръб, по корем или настрани. С него ще ви е  удобно и ще редуцирате прекомерното натоварване. 

Наличието на разстояние между различните слоеве означава, че този матрак има прекрасни показатели за проветривост и вентилация, което е страхотно, особено през лятото.

По-луксозните модели разполагат с повече пружини, което означава още по-добра подкрепа на тялото.

Кой може да ползва матраци с покет пружина?

Тези матраци са пригодени за ползване от всеки, който цени качествения сън и пълноценната почивка. 

Новата технология на покет пружините се прилага като ядро за високия клас двулицеви матраци. То се използва три основни вида пяна:

  • Мемори пяна;

  • Ортопедична пяна;

  • Масажираща, високоеластична пяна.

Масажиращата пяна подпомага кръвообращението, което стимулира възстановителните процеси, предотвратява появата на рани и увеличава цялостното чувство на удобство.

Антибактериалното покритие и проветривостта на пружинената сърцевина с двустранна конструкция правят този матрак универсален избор – особено подходящ е за деца, възрастни и атлети.

Ако цените удобството, комфорта и приятното спане и търсите нещо, което да ви помогне срещу хъркане, натъртвания и травми, тогава това е перфектната инвестиция за вас.

Защо да пазарувате от Екотекс?

Всеки матрак, наличен в тази категория, преминава детайлни тестове, чрез които можем да се убедим в тяхното високо качество, поведение и издръжливост. За ваше удобство ви предоставяме тестов период от 100 нощи и безплатна доставка до всеки адрес в страната, за да можете най-сетне да усетите невероятния допир на един наистина първокласен и луксозен матрак.