0
Няма избрани продукти в количката.
Безплатна доставка над 100лв.

Лаборатория за матраци по поръчка

Здравейте!

Добре дошли в Ekotex mattress lab - вашата лаборатория за матраци по поръчка!

Аз съм Д-р Сън и ще ви помогна в създаването уникален, направен само и единствено за вас, матрак по поръчка!

Нека го направим заедно в няколко лесни стъпки. Обещавам ви, че няма да отнеме повече от 4 минути от ценното ви време.

Какво представлява услугата ни матрак по поръчка?

Услугата включва вашите изисквания за перфектна визия и иновативен дизайн на матрака.

Също така, съчетава всичките ви предпочитания за удобство:

 • нестандартен размер;
 • форма на матрака (кой твърди, че трябва да е правоъгълен);
 • ядро и степен на твърдост;
 • анатомични/ортопедични характеристики;
 • добавяне на естествени материали, цветове, десени, и т.н.
 • Изпълнете сега най-специфичните ви и индивидуални нужди за съвършен матрак.

  Кратко ръководство за различните видове матраци

  Запознати ли сте с различните пълнежи за матраци, които предлагаме? От покет пружинени до мемори пяна, това кратко ръководство сравнява основните видове ядра на матраците, степените на комфорт, заедно с ценовите диапазони, и удобствата им.

  Ортопедични матраци

  Ортопедичните матраци са подходящи за потребителите, търсещи по-висока или средна степен на твърдост. Този модел е силно препоръчван за деца и юноши, тъй като спомага за доброто развитие на опорно-двигателния апарат без риск от гръбначно изкривяване в следствие на неправилна поза за сън. Ортопедичните матраци са чудесен избор и за хора с определени заболявания, включително и ставни, придружени със симптоми като болки в кръста, крайниците и раменете.

  Ниво на комфорт:

  Средно към твърдо

  Подходящи за любители на по-твърди матраци, както и за детски и юношески матрак. Препоръчват се при хронични болки в гърба и кръста.

  Матраци с мемори пяна

  Матраци с мемори пяна се препоръчват за хора с болки в различни части на тялото и чести схващания. Този модел матрак се характеризира с по-висока степен на мекост. Специфичното на мемори пяната е, че тя успява да се нагоди спрямо индивидуалните извивки и форми на човешкото тяло. Целта е натоварването да се разпредели равномерно. В допълнение, в повечето случаи матраците с мемори пяна притежават отлични хипоалергенни качества, поради което са отличен избор за хора с алергии или бронхиална астма.

  Ниво на комфорт:

  Средно към меко

  Подходящи при схващания, болки в определени области на тялото. За любители на спане върху по-мек матрак.

  Матраци с покет пружини

  Матраците с покет пружини разполагат със средна към висока степен на твърдост. Специфичното при тях е, че всяка пружина е опакована в отделен джоб и по този начин те успяват да реагират и да се приспособят към извивките на тялото при всяко минимално движение или натиск. По този начин се постига отлична опора, поддръжка и стабилност, докато си почивате и спите. Матраците с покет пружини успяват да намалят напрежението в тялото, често представляват по-висок клас модели матраци и създават истинско удоволствие за спящия дори след кратка дрямка.

  Ниво на комфорт:

  Средно към твърдо

  Подходящи за семейна спалня.

  Какви ползи ще извлека, ако създам свой матрак по поръчка?

  Сигурно се питате: “Защо е нужно да си направим матрак по индивидуални размери? Не е ли по-уместно да закупим някой готов такъв?

  Да, обаче голямото разнообразие от налични видове на пазара, намирането на най-добрия матрак за вас може да го направи непосилно. Започвате да се лутате, стихийно правейки покупката, до момента, в който осъзнавате, че сте направили несъответния избор.

  Няколко фактора могат да ви помогнат да стесните търсенето, включително позицията ви на сън, вашата фигура и всички здравословни състояния, които може да имате. Нашата анкетна форма за вашия перфектен матрак взема предвид всичко това.

  Позволете ни да ви помогнем съвместно да конструираме мечтаната ви спалня. От нас ще получите безвъзмездно съдействие и консултация за всички възможни функции и опции, с които разполагате и които можете да включите в своя индивидуален проект.

  Извлечете максимални ползи от новия ви матрак. Споделете вашите предпочитания сега, и ние ще го изработим специално за вас.