0
Няма избрани продукти в количката.

Кучешки легла

1 обекта

Легло за домашен любимец- Ekotex Doggy

Цена от:
19580 лв.
1 обекта

Не е случайно, че човек е избрал кучето за негов най-добър приятел. То е любвеобилно, лоялно, честно и изключително грижовно животно.

Ако желаете да върнете жеста към вашия верен другар, един от начините да се погрижите за него, е като му подарите собствена постеля. Още по-добре би било, ако тя е съобразена с неговите индивидуални потребности.

Кои са най-добрите легла за домашни любимци?

При нас можете да намерите всякакви разновидности според конкретните размери и преназначения – от легло за голямо куче до такива за малко куче. Основните критерии при избор на легло за четириног любимец са следните неща:

  • Възраст;

  • Размер;

  • Порода – окосмяване;

  • Здравословни проблеми;

  • Налични кожни проблеми;

  • Нужда от охлаждане.

Съществуват терапевтични модели, които са перфектно пригодени за всякакви случаи. Най-важният аспект на един подобен продукт е да доставя необходимия комфорт, за да може вашият любимец да почива пълноценно на собственото си обособено местенце.

Какви видове кучешки легла има и кое да изберете?

Основните видове кучешки легла са 2 – с охлаждаща постелка за кучета и ортопедичен матрак за кучета – при комбинация от двете получавате отлична зона за почивка за вашия домашен любимец. 

По-студенолюбивите породи като хъскита, маламути и овчарки често изпитват затруднения през лятото. Специално за тях разполагаме с охлаждащи подложки за тях. Те са направени от издръжлив охлаждащ гел, който подпомага разхлаждането на животинчето, особено през лятото.

За подобряване качеството на живот на вашия домашен любимец

Колкото и да не ни се иска да мислим за това, в рамките на 10 години едно малко кутре може да се превърне в доблестен старец с артрит и трудна подвижност. За да облекчите болките на вашето куче, или да ги предотвратите, можете да изберете ортопедичен матрак за кучета.

Той е направен от издръжлив и твърд материал, който позволява добра циркулация на въздуха и заема формата на кучето, без да води до напрежение и болки в ставите и костите. 

Защо да закупите матрак за кучето си от Ekotex.bg?

При нас може да намерите богато разнообразие от продукти, пригодени не само за кошари за кучета, но и за свободно стоящи легла, които се пренасят и почистват лесно.

Като експерти в матраците за хора, ние знаем кои са важните свойства и характеристики на тези продукти. Днес, ефективно ги имплементираме и в колекцията си от матраци за нашите скъпи четириноги приятели.