BLACK DAYS

Отстъпки до

- 80%

00
дни
:
00
часа
:
00
мин
0
Няма избрани продукти в количката.

Често задавани въпроси

Основни въпроси

Имате ли физически магазин, където предлагате продуктите си?

Казано накратко: Нямаме. Предлагаме продуктите си изключително и само онлайн, защото това ни дава възможност да Ви предложим качествени продукти за сън на достъпни цени.

Как да си купя матрак онлайн, без да съм го пробвал? Има ли възможност за проба?

Разбира се, че можеш да го пробваш. Ние знаем от опит, че пробването на матрака за 5 минути в магазина не ти дава никаква представа за качеството и удобството му. За усетиш матрака истински, ние ти предлагаме абсолютно БЕЗПЛАТЕН тестов период, за да спиш на твоя матрак и да се сприятелиш с него. Минималният тестов период, който предлагаме е 30 дни.

Как да реша кой е най-подходящия матрак за мен?

Ако не можеш да се ориентираш в морето от матраци, препоръчваме ти да направиш нашия тест, за да избереш своя матрак. Ако имаш допълнителни въпроси, свържи се с нас по телефона или по имейл.

Доставка на поръчки

Кога ще получа своята поръчка?

След като поръчката е направена през нашата система, ние ще се свържем с Вас за потвърждение. За изработката ни е необходимо между един или два работни дни, след което поръчката се изпраща по куриер към зададеното от Вас място.

Извършвате ли доставки в събота и неделя?

За съжаление, не можем да организираме доставки през тези дни.

Как ще транспортирате цял матрак? Та той е огромен!

Няма проблем! Разполагаме с машини, които пресоват и вакуумират Вашия матрак така, че той лесно да бъде транспортиран до вратата на Вашия дом. Доставката е напълно безплатна.

Гаранция

Как да използвам гаранцията, ако продукта има дефект?

Ако продукта, който сте закупили от нас има дефект, свържете се за да ни уведомите. Влезте в профила си в сайта и следвайте указанията, описани в страницата "Рекламации и връщане".

Матраци

Какво е "Допустимо тегло"

В описанията на нашите продукти ние задаваме "Допустимо тегло". Това е теглото, което представения продукт може да понесе върху себе си и това тегло е тествано в рамките на времето, заявено като гаранция за продукта.

Как да избера правилен размер за моя матрак?

Ако подменяте стария си матрак с нов, най-лесно е да измерите ширината и дължината на стария. Също така и височината му, ако сте доволни от нея. Ако за пръв път купувате матрак, измерете и шрината и дължината на леглото от вътрешната му страна и потърсете най-близкия по-малък размер от вашите измерени.

При нас можете да изберете

МАТРАК ПО ПОРЪЧКА

Колко време след получаването на матрака мога да го ползвам?

Знаем, че нямаш търпение, но те съветваме след като получиш матрака си, да го разопаковаш и да го оставиш да си почине на равна повърхност и на стайна температура поне 24 часа, за да възвърне формата си.

Мога ли да поръчам при Вас матрак в нестандартен размер?

Като български производители на матраци с дългогодишен опит ние с радост ще изпълним поръчката ти във всякакъв размер. Свържи се с нас за повече подробности или изберете

МАТРАК ПО ПОРЪЧКА

Възглавници

Кога е време да си сменя възглавницата?

-Време е за нова възглавница, ако: *старата е сплескана и е загубила формата си *вече показва сериозни следи от употреба *сутрин се събуждате с болки във врата и гърба *вече не спите така добре на нея, както преди една година *Ви се е случвало да се наспивате по-добре върху друга възглавница извън къщи (примерно в хотел). ( АКо сте отговорили с ДА на повече от един въпрос, трябва да помислите за покупка на нова възглавница)