BLACK DAYS

Отстъпки до

- 80%

00
дни
:
00
часа
:
00
мин
0
Няма избрани продукти в количката.

Детски матраци

3 обекта

Детски матрак Ekotex Orthopedic Pink,12 см

Нормална цена: Цена от:
30100 лв.

-

65

%

Special Price
10700 лв.

Детски матрак Ekotex Orthopedic Blue,12 см

Нормална цена: Цена от:
30100 лв.

-

65

%

Special Price
10700 лв.

Детски матрак Ekotex Orthopedic White,1...

Нормална цена: Цена от:
30100 лв.

-

65

%

Special Price
10700 лв.
3 обекта

При избор на детски матрак е абсолютно задължително да се наблегне върху качеството и издръжливостта. Ние от Екотекс създадохме серия от продукти за сън, специално проектирани за деца, за да можете не само вие, но и те да се чувстват спокойно през нощта.

Какво е важно да знаете за матрака на вашето дете?

Детските матраци са доста специална тема за нас, тъй като корените на нашия бизнес се откриват в медицинските и детски матраци.

За това ние се отдадохме на създаването на продукти за най-малките членове на нашето общество, като нашата цел е да предоставим качествен асортимент на ниски цени.

Особено важно при израстването на едно дете е то да спи дълбоко, непробудно, и най-вече да е върху стабилна, анатомично правилна повърхност. Тези фактори ни съпътстват във всички етапи на живота ни, но най-вече в ранните години. Ние ги използваме за основа в производството на матраци за бебешка кошара.

В тази категория предлагаме всевъзможни, точни размери спрямо всички най-популярни марки кошари със стандартни или нестандартни размери - 60/120, 65/110, 65/160, 70/140, 70/160.

Как да изберете правилния матрак за едно бебешко легло?

Подобни продукти могат да бъдат ортопедични или с мемори пяна. Те са проектирани да позволяват на тялото да заеме своята естествена форма без излишно натоварване в различните ключови точки.

В първите години на едно дете е изключително важно да се внимава с походката, формата на гръбнака и раменете. Ако искате да гарантирате здравословен живот на своя малчуган, изберете правилния матрак за детско легло.

Важно е да наблегнете на:

  • Твърдост – ортопедични матраци;

  • Терморегулация – намалява изпотяването;

  • Защита от бактерии – хипоалергенност;

  • Размер – да пасва равномерно на размерите на леглото;

  • Цвят – за да се харесва на детето.

Също толкова важни са пълнежът на матрака и материалът на самия калъф. Детската кожа е изключително деликатна, поради което е добре да изберете хипоалергенен модел. Той трябва да позволява лесно почистване, да е проветрив и да предотвратява появата на бактерии и неприятели като акари или дървеници.

Матраците за кошара следва да са с подобаващ размер, но и да бъдат стабилни като основа. Поради подобни съображения нашата селекция се състои главно от ортопедични матраци за деца, тъй като те спазват анатомичната форма на тялото, отнемат излишната телесна температура и не изкривяват формата на таза, раменете или гръбнака.

Защо Ekotex.bg е най-довереният източник на детски матраци?

Тъй като и ние сме родители и ценим здравето на всяко невинно и невръстно българче, можете да ни се доверите в избора на точно такъв тип продукти. Ние внимаваме изключително много в прецизния подбор на материали, както и в самото производство и изработка. По този начин гарантираме за тяхното качество, безопасност и дълготрайност.

Всеки един продукт, предназначен за деца, се произвежда от 100% доказани като безопасни, нетоксични и естествени материали, за да се гарантира сигурността на вашите деца. При продукти за бебета като детските матраци не се влагат никакви лепила, като всеки процес на изработка, отговаря на стриктните изисквания на ЕС и БДС.